Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Vrei sa afli care sunt condiţiile de înscriere şi ce presupune a deveni Reprezentant Oriflame înainte de a te inscrie? Nimic mai simplu! Totul este in avantajul tau:

Orice cetăţean, cu vârsta peste 16 ani, cu o adresă de corespondenţă în România, se poate înscrie pentru a deveni Reprezentant Oriflame, sau pentru a beneficia de reduceri şi cadouri la comenzile personale 

Înscrierea este GRATUITĂ, iar după completarea formularului primeşti acasă un Catalog Oriflame, tot GRATUIT. Înregistrarea este valabilă pentru perioada aferentă a 17 cataloage consecutive şi este prelungită automat cu încă 17 cataloage după fiecare comandă pe care o plasezi. 

Nu esti obligat sa plasezi comenzi în fiecare catalog, şi nici nu este impusă o valoare minimă a comenzilor! Cu toate acestea, la Oriflame beneficiezi de cele mai bune discounturi la fiecare comandă, şi se calculează simplu, indiferent de produsele comandate. 

  • 10% reducere pentru comenzi sub 99,99 lei
  • 20% reducere pentru comenzi între 100 – 399 lei
  • 30% reducere pentru comenzi între 400 – 799 lei
  • 40% reducere pentru comenzi peste 800 lei

În general, comenzile tale Oriflame le vei plasa online în baza unui cont de client cu parolă. Coletele corespunzătoare comenzilor tale sunt ambalate la depozitul Oriflame regional din Budapesta, iar livrarea se face prin curier în 2-3 zile lucrătoare.

Termeni si conditii:

Informatiile culese, identitatea si datele de contact ale aplicantilor vor fi folosite de administratorul website-ului www.reprezentant-orif.ro pentru a-i contacta pe acestia in scopul inscrierii in structura de vanzari directe Oriflame si pentru a-i informa cu privire la activitatea ce o vor desfasura in structura de vanzari directe Oriflamesi nu vor fi sub nici o forma facute publice, administratorii website-ului luandu-si angajamentul ca va pastra confidentialitatea identitatii fiecarei persoane care viziteaza website-ul www.reprezentant-orif.ro si a comunicarii acesteia cu administratorii. Informatia pe care o furnizezi este folosita pentru a raspunde solicitarilor tale. Noi nu solicitam nici o informatie personala de identificare a ta, cu exceptia celei de care avem nevoie în mod special pentru a te pune în contact cu un Consultant Oriflame sau pentru a te inscrie in structura de vanzari directe Oriflame, cu acceptul tau!

Prin completarea de catre tine a informatiilor cu caracter personal ti-ai exprimat consimtamantul tau expres si neechivoc pentru ca datele tale personale sa intre in baza de date a www.reprezentant-orif.ro; Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a raspunde solicitarii de inscriere in structura de vanzari directe Oriflame

Noi vom utiliza baza de date creata pentru a va contacta direct in vederea inscrierii in structura de vanzari directe Oriflame sau pentru a-ti transmite materiale informative prin e-mail, SMS, Posta Romana, Curierat, pentru a trimite cadouri de performanta, etc. De asemenea , datele dvs. personale si datele de contact vor fi transmise catre SC Cosmetics Oriflame Romania SRL dupa completarea si semnarea de catre dvs a contractului de vanzare-cumparare sau prestari servicii necesar inscrierii in structura de vanzari directe Oriflame .

Noi vom inregistra si prelucra informatiile pentru a intelege mai bine care sunt nevoile tale si cum putem sa imbunatatim produsele si serviciile noastre - putem sa folosim adresa ta de e-mail pentru a-ti expedia informatii despre produsele noi, oferte speciale, materiale informative si alte articole de interes.

Navigarea pe site-ul reprezentant-orif.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea acestor termeni de catre orice utilizator.

Termeni si Conditii

Reprezentant-Orif.ro apartine si este administrat de Rc Multivision SRL, partener independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori. Sursa: ro.oriflame.com

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame (produse, servicii, oportunitati) nu este necesar sa contactezi Cosmetics Oriflame Romania.
Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: