Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Oriflame iti rasplateste alegerea de a ni te alatura oferindu-ti cadouri speciale de bun venit!

Cadorile se obtin in 3 pasi simpli:

Pasul 1: Înscrie-te ACUM, GRATUIT, la Oriflame completând formularul de inscriere si cumpără produse din catalogul C9  sau C10 în  valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi  Mascara The ONE Eyes Wide Open plus Creionul  dermatograf pentru ochi The ONE High Impact în valoare  totală de 52.89 lei.

Pasul 2: Revino în campania următoare, cumpără produse din  catalogul C10 sau C11 în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Portofelul Be Inspired, în valoare de 79.99 lei

Pasul 3: Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără  produse din catalogul C11 sau C12 în valoare de 350 lei cumulat (preţ  de catalog) şi vei primi geanta Gratitude, în valoare de  149.99 lei. *Pentu fiecare produs/set de produse cadou se percepe o taxa simbolică de 5, 7, respectiv 10 lei în conformitate cu prevederile fiscale legislative din România. Produsele cadou se adaugă automat în comandă din campania următoare celei în care s-a îndeplinit condiţia.

**Nu poţi beneficia de oferta pasului 2 dacă nu ai îndeplinit şi condiţiile pasului 1, şi nu poţi beneficia de oferta pasului 3 dacă nu ai îndeplinit şi condiţiile din pasul 2.

*** Valoarea de 150 lei, respectiv 250 lei, respectiv 350 lei, se poate cumula din mai multe comenz platase din acelasi catalog.

 

Observatie

Reprezentant-Orif.ro apartine unui consultant independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori.

Sursa: ro.oriflame.com

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame este necesar DOAR sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: