Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Oriflame iti rasplateste alegerea de a ni te alatura oferindu-ti cadouri speciale de bun venit!

Cadorile se obtin in 3 pasi simpli:

Pasul 1: Înscrie-te ACUM, GRATUIT, la Oriflame completând formularul de inscriere şi cumpără produse din catalogul 5 sau 6 în valoare de 150 lei (preţ de catalog) şi vei primi CADOU un deodorant Eclat pentru EA sau pentru EL.

Pasul 2: Revino în catalogul următor, cumpără produse Oriflame în valoare de 250 lei (preţ de catalog) şi vei primi CADOU un parfum Eclat Weekend pentru EA sau Eclat Sport pentru EL.

Pasul 3: Rămâi alături de noi şi în cel de-al treilea catalog, cumpără produse în valoare de 350 lei (preţ de catalog) şi vei primi CADOU un produs la alegere, un set pentru Ea alcatuit dintr-un ceas Gratitude Deluxe si bijuterii impodobite cu cristale Swarovski (colier si doua perechi de cercei), sau un ceas barbatesc Gratitude.

*Pentu fiecare produs/set de produse cadou se percepe o taxa simbolică de 5, 7, respectiv 10 lei în conformitate cu prevederile fiscale legislative din România. Produsele cadou se adaugă automat în comandă din campania următoare celei în care s-a îndeplinit condiţia.

**Nu poţi beneficia de oferta pasului 2 dacă nu ai îndeplinit şi condiţiile pasului 1, şi nu poţi beneficia de oferta pasului 3 dacă nu ai îndeplinit şi condiţiile din pasul 2.

*** Valoarea de 150 lei, respectiv 250 lei, respectiv 350 lei, se poate cumula din mai multe comenz platase din acelasi catalog.

    

Observatie

Reprezentant-Orif.ro apartine unui consultant independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori.

Sursa: ro.oriflame.com

Ne vedem si pe

    

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame este necesar DOAR sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: