Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Majoritatea oamenilor cu o personalitate independentă vor alege un job flexibil! De preferă acest tip de job?

Pentru că un job flexibil îți oferă suficientă libertate pentru a-ți planifica activitățile după bunul plac. Având un job flexibil, este ușor să găsești echilibrul între viața profesională și personală. Vei avea timp pentru educație, hobby-uri, sport, călătorii și, bineînțeles, prieteni! Hai să parcurgem împreună toate beneficiile, pentru a afla cum poți să te bucuri de ele:

Timp pentru studiu

Educația este o etapă esențială pentru carieră și dezvoltare personală. Ai nevoie de timp dacă vrei să participi la cursuri, să citești și să te pregătești pentru examene. Un job flexibil îți permite să-ți planifici ziua în funcție de activitățile cu scop educațional.

Nu uita de pasiunile și hobby-urile tale

Stabilirea unui program personalizat de lucru îți va permite să-ți strecori și activitățile relaxante în timpul zilei. De exemplu, poți să-ți adaugi în program o pauză de două ore pentru a urma cursuri de tenis, iar apoi să te întorci la activitățile profesionale. Poți, de asemenea, să-ți testezi abilitățile în domenii la care ai visat dintotdeauna, precum artă, design de interior, dans sau orice altă arie care te interesează. 

Petrece timp cu cei dragi

Mediul nostru personal ne oferă echilibrul și motivația necesară pentru tot ceea ce facem. Având un job full-time, este mai dificil să petreci timp cu familia și prietenii. Un program flexibil îți permite să fii alături de oamenii dragi. 

Timp pentru a călători și pentru a-ți face noi prieteni 

Un job flexibil este varianta optimă pentru cei care iubesc călătoriile. Dacă lucrezi susținut și îți atingi targetele, atunci vei putea să-ți iei o pauză bine meritată, în care să te răsfeți. 

Cu toții suntem de acord că nu poți fi productiv tot timpul petrecut la birou, de aceea este util să iei o pauză, să-ți încarci bateriile și apoi să te întorci la lucru.

Termeni si Conditii

Reprezentant-Orif.ro apartine si este administrat de Rc Multivision SRL, partener independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori. Sursa: ro.oriflame.com

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame (produse, servicii, oportunitati) nu este necesar sa contactezi Cosmetics Oriflame Romania.
Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: