Inscriere Rapida

 

Completeaza formularul de inscriere si bucura-te de reduceri la comenzile tale!

Îți dorești să ai un stil de viață liber, confortabil, cu  premii și satisfacții profesionale? Câștigă bani în plus pentru a-ți construi o carieră în domeniul frumuseții, tu decizi cât de departe vrei să ajungi și ce stil de viață vrei să adopți. Ai un singur pas, alătura-te echipei Oriflame! 
  
Oriflame îți oferă două moduri prin care poți câștiga bani:


   1. Vânzând produsele Oriflame 

  •  Dacă te pasionează vânzările 
  • Câştigi din vânzările către prieteni şi cunoştinţe. Mulţi Consultanţi afirmă că este foarte simplu - simpla prezentare a catalogului aduce şi vânzările. Nu sunt necesare cunoştinţe speciale de vânzare directă. De fapt, marea majoritate a consultanţilor noştri nu s-au ocupat nicio dată de vânzare directă.  E simplu!  Prezinţi catalogul şi preiei comenzile de la prieteni, vecini, colegi, care vor aprecia acest lucru ca fiind un mod simplu, personal şi eficient de a face cumpărături. Nu se impune o valoare minima a comenzii,  doar ca reducerile se vor aplica in funcţie de următoarele praguri valorice (preţ catalog):

 2. Câștigă mai mulți bani invitându-ți apropiații să ți se alăture

  • Invită-i și pe alții să se alăture echipei Oriflame şi astfel îți vei construi echipa ta de consultanți. 

Vei beneficia atât de creșterea veniturilor tale cât și de dezvoltarea aptitudinilor profesionale pe care Academia Oriflame ți le oferă. Consultantul tău Oriflame va fi acolo în permanență, să te ghideze în construirea echipei. Împărtășind cunoștințele tale cu echipa, îi vei ajuta să  se dezvolte odată cu ține, câștigați bani împreună și vă apropiați mai mult de visuri. Pe măsură ce echipă ta crește, cresc și veniturile tale.

Poţi câştiga până la 24% din vânzările fiecărui membru din echipă. Astfel, poţi obţine câştiguri substanţiale şi independenţă financiară.

Fie că doreşti să economiseşti bani la produsele cumpărate pentru tine şi familia ta, fie să câştigi un venit suplimentar sau să îţi dezvolţi o carieră şi o afacere pe cont propriu, la Oriflame poţi face toate acestea fără mari investiţii. Tu decizi cât de departe vrei să mergi! Noi suntem aici pentru a te ajuta, pas cu pas.

Fii propriul tău şef, câştigă bani dintr-o activitate care îţi place.

  • Inspiră-te şi ia exemplul altor femei din toată lumea care au devenit reprezentanţi Oriflame şi au reuşit în viaţă.
  • Ia-ţi viaţa în propriile mâini, construieşte-ţi o afacere, formează o echipă împreună prietenii tăi. Aşa vei avea şi bani şi distracţie.
  • Economiseşti bani beneficiind de reduceri substanţiale la cumpărarea produselor Oriflame.

Termeni si Conditii

Reprezentant-Orif.ro apartine si este administrat de Rc Multivision SRL, partener independent Oriflame.

Continutul grafic si informational regasit pe acest site apartin Cosmetics Oriflame Romania SRL si este utilizat cu scopul largirii bazei de cumparatori. Sursa: ro.oriflame.com

Termeni si Conditii

Politica de Confidentialitate

Ne vedem si pe

   

Contacteaza-ne

Pentru a te inscrie in structura de vanzari sau pentru a primi consultanta cu privire la activitatea Oriflame (produse, servicii, oportunitati) nu este necesar sa contactezi Cosmetics Oriflame Romania.
Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere sau sa ne contactezi prin: